24 - SSS

Glöm inte...

2008-12-01 06:19 #0 av: Cattis

... bort att det nu är hög tid att ansöka om diverse titlar. I denna artikel påminner vi om en del av dem som skall ansökas om senast sista december.

Dubbelguldsdiplom

För treåriga Shetlandsston som ej fått avelsdiplom vid sommarpremiering, men belönats med två guld under årets utställniningar kan man ansöka om s.k. Dubbelguldsdiplom.
Gulden måste dock erhållits på utställningar arrangerade av SSS eller dess regionalföreningar och ha delats ut av två olika domare/domarpar.
Läs mer här >>

 

SUCH

Shetlandsponnyer som varit framgångsrika i utställningsringarna runt om i landet kan vara berättigade till titleln SUCH.
Läs mer om reglerna för SUCH här >>

 

Super-SUCH

Precis som SUCH så är Super-SUCH en titel man kan ansöka om för Shetlandsponnyer som varit framgångsrika i utställningsringarna. Dock är kraven lite högre för Super-SUCH. Läs vad som gäller här >>

 

BRUCH

Shetlandsponnyer som tävlat framgångsrikt i bruks samt erhållit lägst 38 poäng exteriört, kan ansöka om denna titel. För fullständiga regler, läs här >>

 

Förärvningsdiplom

För Shetlandsston som har minst fem avkommor med RS-nummer, kan man ansöka om förärvningsdiplom för.
Läs mer om reglerna här >>

 

Fler titlar

Ännu fler titlar finns/går att ansöka om. På SSS hemsida finns förteckning över dessa i menyn - samt alla regler och ansökningsadresser på respektive sida.

 

Så, glöm inte...

att ansökan, med kompletta handlingar, skall vara respektive ansvarig person tillhanda senast sista december 2008!

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Anmäl
2008-12-11 21:40 #1 av: Cattis

*putt*

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Anmäl
2008-12-11 22:20 #2 av: Ninnii

Har en fråga kring BRUCHet. Det står lägst 38p på SH ansluten utställning. Vad är det för utställningar som är SHanslutna? Det är inte shetlandsutställningarna som gäller då eller?

Anmäl
2008-12-11 22:35 #3 av: VeronicaP

Det är även shetlands utställningar , vi är väl SH anslutna shetlandsföreningen ,

Jag har sökt i år för Dalsgårds Jasmin , men det är ett bra tag sen jag skickade , var lika bra att göra det med en gång annars så glömmer man ju det ;-)


Anmäl
2008-12-11 22:36 #4 av: VeronicaP

Dubbelguldet är också länge sen jag ansökte om men fortfarande inte hört något hade hoppats jag hade fått det nu , men jag får väl skicka Stamboksförningen nu och sen skicka in dubbelguldet men det känns å jäkla onödigt att behöva skicka passet 2 gånger .


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.