01 - Allmänt

Uppfödarstafett på engelska iFokus

2017-05-17 09:20 #0 av: Emmy

God morgon! Glad

Som en del av er kanske har uppmärksammat så har iFokus nyligen lanserat sin engelska plattform, Savvity. Jag är i full gång med att förbereda Shetland Pony at Savvity - som ni är varmt välkomna att gå med i och starta diskussioner - för lansering, och jag har en idé om att starta en artikelserie likt uppfödarstafetten i Shetlandsponnyn. Med skillnaden att det kommer skrivas på engelska och därmed öppnar upp även för stuterier som inte drivs i Sverige.

Om stafettpinnen ska delas vidare en gång i veckan, månaden eller mer sällan har jag inte riktigt beslutat än, så jag är öppen för förslag.

Det jag söker nu är någon som driver stuteri och gärna som har "varit med i leken" lite längre, och känner sig manad att skriva den allra första artikeln! Som sagt ska det skrivas på engelska och bilder till artikeln gör det bara ännu bättre. Lite gratis reklam blir det ju på sätt och vis Skämtar

Är du intresserad? Skriv en kommentar här och/eller skicka ett PM för vidare diskussion. Ha en fortsatt bra dag!

Sidhuvudet fotograferat av Camilla Havsénius.

Anmäl
2017-05-17 11:08 #1 av: Emmy

Förtydligande för de som inte läst uppfödarstafetten förut: Det är alltså en presentation av er och stuteriet, historien bakom, vad ni strävar efter och gärna någon för er speciell händelse. Glad

Anmäl
2017-05-17 21:26 #2 av: Charlotte-Aveback

Vilken bra idé! Ler

Vi (Furunäs stuteri) har varit med i Uppfödarstafetten ett par gånger och hakar gärna på den engelska versionen också. Du får gärna höra av dig till mig i ett PM så kan vi prata mer om detta.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.