Annons:
Etikett24-sss
Läst 2965 ggr
Cattis
10/6/06, 12:29 PM

Inför årsskiftet 2006-2007

Senast sista december 2006 går fristen ut för ansökan om exempelvis SUCH, Dubbelguldsdiplom, Förärvningsdiplom. Så det börjar bli dags att skicka in handlingarna nu.

DUBBELGULDSDIPLOM

Har ditt treåriga sto inte fått avelsdiplom på premiering, alternativt inte alls visats på premiering, men däremot fått två guld på utställningar? Dessa utställningar skall ha varit anordnade av SSS eller dess regionala föreningar, gulden skall ha getts av två olika domare/domarpar, samt att ingen delpoäng får understiga 7.

Då kan du ansöka om "Dubbelguldsdiplom".
Detta gör du genom att sända in kopior på protokollen från dessa utställningar samt en skriftlig ansökan om just detta Dubbelguldsdiplom. Ta en kopia på hästens id-handling i passet samt ange ditt namn och adress. Diplomet kommer senare per post att skickas hem till dig.

Denna ansökan med kopiorna skall skickas till Svenska Hästavelsförbundet, Box 314, 532 24 Skara. Senast 31/12-2006 skall detta vara SH tillhanda. Efter detta datum går det inte att ansöka om dubbelguldsdiplom för ston födda 2003.
Läs mer här >>

SUCH - SVENSK UTSTÄLLNINGSCHAMPION

Har du en ponny som meriterat sig för ett SUCH? I så fall skall du, om du vil lansöka, skicka in kopior på de meriterande protokollen samt en kopia på hästens id-handling (härstamningen) i passet.

För att läsa mer om vad som krävs för att ponnyn skall anses berättigad till ett SUCH så läs artikeln SUCH - Svensk Utställningschampion här på forumet eller om SUCH på SSS hemsida.
På SSS sida hittar du även adress till den som skall ha din ansökan. Senast den 31/12-2006 skall ansökan vara ansvarig tillhanda.
Läs mer här >>

FÖRÄRVNINGSDIPLOM FÖR STON

De ston som har minst fem riksstambokförda avkommor är berättigade att få ett Förärvningsdiplom. Har ditt sto fem riksstambokförda avkommor? Skicka då in din ansökan till SSS, adress till ansvarig för just dessa ansökningar går att hitta här >> Tillsammans med din ansökan skall du skicka en kopia på id-handlingen (härstamningen) i passet. Ange noga namn, registreringsnummer på samtliga av stoets avkommor, och ange tydligt Riksstamboksnummer på de fem avkommor du vill tillgodoräkna stoet.

Även detta skall vara ansvarig tillhanda senast den 31/12-2006.
Läs mer här >>

FÖLREGISTRERING

Senast den 31/12-2006 skall passansökan för fölen födda 2006 vara stambokföraren tillhanda. Om handlingarna inkommer efter detta kan DNA-typning komma att krävas av fölet och dess föräldrar och därmed medföra ytterligare (och onödiga) kostnader för dig.
Så skicka in dina fölregistreringar (passansökningar) snarast, dock skall det alltså vara stambokföraren tillhanda senast sista december.

Läs mer om fölregistreringen här >>

Relaterade artiklar

Relaterade länkar

Av: Cattis

Datum för publicering

  • 2006-10-06

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Annons:
Cattis
10/18/06, 11:20 PM
#1

Glöm inte bort dessa datum!

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Cattis
11/30/06, 1:38 AM
#2

Puttar, det börjar dra ihop sig!

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Cattis
12/3/06, 2:19 PM
#3

Putteliputt!

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Cattis
12/5/06, 12:38 AM
#4

Ååååh putt!

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Upp till toppen
Annons: