Annons:
Etikett24-sss
Läst 5352 ggr
Cattis
3/24/06, 11:23 PM

Webbstamboken

Oavsett om Du letar efter en släkting till Din shettis, eller gamla resultat och meriter så är Sveriges Shetlandssällskaps Webbstambok en superbra sida.

Sveriges Shetlandssällskap har sedan ett par år tillbaka lagt ut innehållet i sitt register över Shetlandsponnyer i Sverige på nätet.

Där kan Du söka efter shettisar på namn, registreringsnummer eller, om Du inte vet hela namnet, delar av ett namn.

När Du får upp Dina sökresultat och klickar på hästens namn öppnas en sida med stamtavla i tre generationer. Om ägaren har givit sitt medtycke till publicering av personuppgifter, finns även ägarens namn angivet under stamtavlan.

Du kan också klicka Dig vidare för att se hästens avkommor, avkommornas meriter samt hästens egna meriter. De meriter som finns med i Webbstamboken är utställningsresultat samt resultat från premieringar. Premieringsresultaten är dock inte riktigt kompletta.

Denna sida är ett superbt verktyg om Du vill släktforska eller leta rätt på din shettis avkommor och se vad de har för meriter. Likaså om Du letar efter en hingst att betäcka Ditt sto med. Då kan Du se hans tidigare avkommor och vad dessa har fått för resultat.

På startsidan finns även information direkt från stambokföraren. Länkar till passansökningsblanketter samt information om tillvägagångssätt och priser finns också där.

Relaterade länkar

Av: Cattis

Datum för publicering

  • 2006-03-24

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Annons:
Cattis
5/5/06, 9:45 PM
#1

*puttar upp artikeln*

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Cattis
10/16/06, 2:39 AM
#2

*putt*

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Cattis
11/16/06, 4:39 PM
#3

*putt*

/Cattis

.:. www.shetlandsponny.com .:.

Charlotte-Aveback
11/16/06, 4:44 PM
#4

Ah, minnet är bra - men kort! Flört

kacka
11/16/06, 6:32 PM
#5

där är jag nog mer än här… hihi

Charlotte-Aveback
11/16/06, 6:49 PM
#6

Ja, den är en verklig tillgång!

Av någon anledning hade jag "glömt" att Cattis puttade upp den här tråden så sent som i oktober, därför startade jag den andra "Webstambok-tråden" … Oskyldig

Annons:
Upp till toppen
Annons: