Välkommen hit!

Varmt välkommen och tack för att du valde att bli medlem på Shetlandsponny i fokus!

Denna sida är till för alla de som vill veta mer och prata om Shetlandsponnyer.
Tänk på att alla skriver ur sitt perspektiv och beskriver sina egna upplevelser/erfarenheter. Vi ber dig därför att även respektera sådant som inte alls stämmer med vad just du tycker och tänker.

Sidan drivs helt ideellt, utan ekonomiskt stöd från vare sig myndigheter eller organisationer. Vi är alltså helt föreningsoberoende.
Vi som driver sidan är inte experter, vi utgår från vår egen erfarenhet. Därför ska sidan inte anses vara helt korrekt, utan är mer till för att skapa en gemenskap och en öppen dialog.

Ställ frågor, berätta, tipsa eller besvara. Alla bidrag till diskussionerna är välkomna och ingen fråga är för dum för att ställas.

Vi hoppas att du inte drar dig för att kontakta oss om du har förslag på förbättringar, nya artiklar eller bara vill ställa en fråga om ämnet eller sajten.

Vi rekommenderar att du läser artikeln "Skrivregler", där reglerna för att skriva på denna sajt finns.

Om du har några frågor får du gärna kontakta oss. Frågor gällande funktioner på sajten, kan du ställa och få besvarade på supportforumet här på iFokus. Adressen dit är http://support.ifokus.se/

/Annette, sajtvärd

Medarbetare på denna sajt är: Cattis, Rebecka och StefanW. Du kan alltid kontakta någon av oss om du har frågor eller funderingar kring sajten.